Hírek

Sztárok a Hopp-Parádén

Idén is a Hopp-Parádé előzi meg Székesfehérváron a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen rúdugrásban mérhetik össze tudásukat a hölgyek.

Allyson Felix és a rekortán királynői

A Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat felvezető eddigi, nyolc hírlevelünkben bejelentett sztárok képessége, tudása, eredményessége megkérdőjelezhetetlen, de most ideírjuk néhány hölgy nevét azok közül, akiket idén Székesfehérvárra várunk:

Állócsillagok futnak Székesfehérváron

dr. Baji Balázs, Omar McLeod, Aries Merritt és Szergej Subenkov a rajtnál.

Nagymenők az akadályok felett

Afrika-bajnok és Diamond League-pontverseny listavezető a rajtnál.

Gigasztár indul mérföldön

Idén mutatkozik be a Gyulai István Memorialon az 1 mérföldes szám, és azonnal világbajnok és világcsúcstartó indul

Mint nyári égen a csillag

Elképesztő a sztárok érdeklődése a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj középtávfutószámai iránt is. A riói olimpia második, negyedik és nyolcadik helyezettje mellett 14 világbajnoki cím birtokosa és öt világcsúcs tartója áll rajthoz a Regionális Atlétikai Központban, Székesfehérváron.

A NÉGY MUSKÉTÁS

A férfi kalapácsvetők rajtlistája brutális. A számítógépes világranglista első öt helyezettje elindul Székesfehérváron. A kérdés csak az, hogy az olimpiai-, a világ, vagy az U23-as Európa-bajnok kerekedik felül, esetleg az olimpiai bronzérmes viszi haza az aranyat?

MURPHY TÖRVÉNYE ÉRVÉNYESÜL, VAGY AMOS ÁLMA VÁLIK VALÓRA?

Könnyen lehet, hogy a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 800 méteres síkfutásán egyik sem. Elképzelhető, hogy Kenyába utazik az aranyérem, de az is előfordulhat, hogy lengyel győztest ünnepelhetünk, de a variációk itt nem érnek véget.

„Who’ll stop Anita?”

Ki állít(hat)ja meg Anitát? Kérdezhetjük, amikor áttekintjük a női súlylökés indulóit. Rajthoz áll Székesfehérváron a magyar atlétika állócsillaga, a sportág hazai történetének első fedett pályás világbajnoka, Márton Anita, aki címvédőként lép dobókörbe.

Kővágó, plusz hat és fél mázsányi világsztár

A diszkoszvetők számítógépes világranglistájának első öt helyezettje rajthoz áll a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon. Ha mindannyian egyszerre lépnének ugyanarra a mérlegre, akkor 649 kg-ot mutatna.

2018-ban is világsztárokkal várjuk az atlétika szerelmeseit

Július 2-án, Székesfehérváron Genzebe Dibaba, Steven Gardiner, Omar McLeod, Szergej Subenkov, Mutaz Barshim, Danyil Liszenko, Elijah Manangoi, Christian Taylor, Shaunae Miller-Uibo, Zuzana Hejnova, Christina Schwanitz, Tianna Bartoletta, Anita Wlodarczyk, Baji Balázs és Márton Anita már biztosan indul.

A világ legjobb Anitái Székesfehérváron

„Who’ll stop Anita?” Ki állít(hat)ja meg Anitát? Teszik fel a kérdést a világ minden táján a szervezők, ha a női kalapácsvetés bekerül a programba, és a lengyel „űrtehetség”, Anita Włodarczyk is benevez a versenyre. Rió olimpiai bajnoka, a háromszoros világ- és Európa-bajnok Anita eddig hatszor javította meg a világrekordot, négyszer nyerte meg a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, 78.10 méterrel tartja a versenycsúcsot.

További nagy dobások

Legyen szó világkupáról, Gyémánt Ligáról, Európa- vagy világbajnokságról, olimpiáról, vagy a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjról, évek óta nem tudja senki „levadászni” a lengyel világcsúcstartó Anita Włodarczykot.

Spiriev Attila az idei Gyulai István Memorialról

A székesfehérvári esemény keddi sajtótájékoztatóján Spiriev Attila sportigazgató elmondta: a verseny első napján, július 1-jén két számban rendeznek döntőt, míg másnap, hétfőn 18 versenyszámban hirdetnek győztest. Hozzátette: a verseny két kiemelt számát a jelenleg legeredményesebb két magyar atléta köré szervezték.
Légy képben az atlétikával

Légy képben az atlétikával

Iratkozz fel exkluzív interjúkért Youtube-csatornánkra!

Közel a világ bajnokaihoz

Közel a világ bajnokaihoz

Válts jegyet Közép Európa legjelentősebb atlétikai versenyére!

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Csatlakozz a sportrajongók közösségéhez Facebook-oldalunkon!

Hozd a legjobb formádat.

Hozd a legjobb formádat.

Regisztrálj és mutasd meg, te mennyit futsz 100-on!

Kövess minket instagramon!

Kövess minket instagramon!

A legjobb pillanatok, a legjobb atlétákkal