Hírek

Sztárok a Hopp-Parádén

Idén is a Hopp-Parádé előzi meg Székesfehérváron a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen rúdugrásban mérhetik össze tudásukat a hölgyek. Ahogy azt megszokhattuk, ezúttal is különleges környezetben csaphatnak össze az atléták, hiszen Székesfehérvár belvárosában, a Hotel Magyar Király előtti tér ad otthont a versenynek.

A mezőnyben igazi klasszisokat találunk, hiszen itt lesz a fedett pályás Európa-bajnoki bronzérmes Marina Kilipko. A háromszoros ukrán bajnok 4.65-ös egyéni csúccsal rendelkezik.

4.67-es is ugrott már a londoni világbajnokság 8. helyezettje, Olga Mullina (orosz), ő tavaly ezüstérmes volt az orosz bajnokságon.
 
4.60-nál jár a tavalyi Universiade győztese, a négyszeres fehérorosz bajnok, Irina Zsuk, aki fedett pályán már ötször nyerte meg hazája bajnokságát.

Láthatjuk ugrani az amerikai bajnokság 5. helyezettjét, Ross Kortneyt is, valamint a négyszeres lengyel bajnok Justina Smietankát.

Rajtuk kívül a magyar rúdugrás kiválóságai is rajthoz állnak: Siskó Zsófiának (ARAK), Klekner Hangának Debreceni SC SI), Szabó Dianának (MTK Budapest), Hornácsik Grétának (MTK Budapest), Kondrák Rékának (GEAC) és Borhy Annának (PSN) is szurkolhatunk.

A belépés a Hopp-Parádéra ingyenes.

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Csatlakozz a sportrajongók közösségéhez Facebook-oldalunkon!

Légy képben az atlétikával

Légy képben az atlétikával

Iratkozz fel exkluzív interjúkért Youtube-csatornánkra!

Kövess minket instagramon!

Kövess minket instagramon!

A legjobb pillanatok, a legjobb atlétákkal