Hírek

További nagy dobások

Legyen szó világkupáról, Gyémánt Ligáról, Európa- vagy világbajnokságról, olimpiáról, vagy a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjról, évek óta nem tudja senki „levadászni” a lengyel világcsúcstartó Anita Włodarczykot.

Egyik kihívója a Zeng Wang (kínai), aki az Ázsia Játékok győztese, a földrész bajnoka és csúcstartója. A 30. évében járó, 105 kilós óriás már 2006-ban megnyerte a junior világbajnokságot, és indult a pekingi olimpián is (32. lett).

29 éves Márton Anitánk dolgát próbálja megnehezíteni Peking világbajnoka, a kétszeres Európa-bajnok, kilencszeres német bajnok, 20.77-es egyéni csúccsal érkező Christina Schwanitz, aki Európa idei legjobb eredményét érte el, 19.39 méterrel.

Mindenképpen dobogóra esélyes a 19.79-et is tudó Julia Leancsuk (fehérorosz), aki már kétszer volt ezüstérmes, fedett pályás Európa-bajnokságon. 19.48-at is dobott már a Cleopatra Borel (trinidad-tobagói). A 39 éves atléta már 2002-ben 4. volt a brit nemzetközösségi játékokon, és impozáns eredménysorral büszkélkedhet.

Eljön Székesfehérvárra a junior világbajnok, a londoni olimpia 6., a riói ötkarikás játékok 9. helyén végzett, kétszeres Dél-Amerika-bajnok Geisa Arcanjo (brazil), aki tavaly 4. lett a Gyulai István Memorialon. Kérdés, hogy 19.02-es egyéni csúcs elég lesz-e a dobogóra.

Kövess minket instagramon!

Kövess minket instagramon!

A legjobb pillanatok, a legjobb atlétákkal

Légy képben az atlétikával

Légy képben az atlétikával

Iratkozz fel exkluzív interjúkért Youtube-csatornánkra!

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Maradj közel a világ bajnokaihoz

Csatlakozz a sportrajongók közösségéhez Facebook-oldalunkon!